NIKOLIĆ PONOVO U SRPSKOM FUDBALU? Bivši trener Partizana poručio - vratiću se!

Autor:

Sport

02.04.2021

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Lokomotive Marko Nikolić je progovorio o povratku u srpski fudbal.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Nikolić

Nikolić će se jednog dana ponovo vratiti u Srbiju, ali da skoriju budućnost vidi u inostranstvu, rekao je tokom gostovanja u podkastu "Fudbalski globus".

- Sigurno ću se jednog dana vratiti u srpski fudbal. Sad nije vreme, dugo sam radio u našoj ligi, tek sam skoro otišao u inostranstvo, iako poslednjih par godina živim van Beograda. Moramo svi da cenimo naš fudbal, ali i da budemo otvoreni u nekim kritikama. Kod nas nisu problem igrači, imamo mnogo talentovanih fudbalera koji niču kao pečurke posle kiše, samo treba raditi sa njima. Nisu problem ni treneri, to garantujem, problem je što nam je infrastruktura lošija nego pre trideset godina, zato što nemamo stadione i trenažne baze. Isključivi i jedini cilj funkcionisanja klubova je stvaranje i brza prodaja igrača pre nego što donesu bilo šta srpskom fudbalu- rekao je Marko Nikolić.

Neizostavna tema je bila i fudbalska reprezentacija Srbije, odnosno novi selektor Dragan Stojković.

- Piksi je doneo sa sobom ono što je imao kao igrač – sportsku drskost i samouverenost. Čini mi se da je to preneo i na igrače. Jako kratko je radio sa njima, nije imao mnogo vremena, ali rezultat je dobar i veoma je važno pobeđivati rivale kao što su Azerbejdžan i Irska. Ti bodovi mogu biti odlučujući na kraju. Vidi se Piksijev autoritet i jedna pozitivna stvar, nedostatak straha- zaključio je Nikolić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading