MIHAJLOVIĆ UDARIO NA SELEKTORA: Siniša BESAN na velikog prijatelja!

Autor:

Sport

02.04.2021

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Bolonje Siniša Mihajlović bio je nezadovoljan dešavanjima tokom reprezentativnih mečeva.

RepublikaFoto: Starsport
Siniša Mihajlović

Mihajlović je iskritikovao svog prijatelja na klupi Italije, Roberta Manćinija.

On je besan zbog toga što vezista Bolonje Roberto Sorijano nije bio u protokolu na mečevima protiv Severne Irske, Bugarske i Litvanije.

- To što je Sorijano bio sve tri utakmice na tribinama zasmetalo je možda čak više meni nego njemu. Neko ko se pokaže kao najbolji vezni fudbaler Italije (devet golova i šest asistencija ove sezone) ne može da provede tri utakmice van protokola dok su pojedinci koji imaju dve utakmice u nogama ispred njega. Italija je igrala sa Severnom Irskom, Bugarskom i Litvanijom i protiv takvih rivala Sorijano je morao da dobije makar 15 minuta, da ima bilo kakav povod za zadovoljstvo. Umesto toga - ništa. Svaki fudbaler koji je pozvan zaslužuje makar simboličnu šansu.

Strateg Bolonje istakao je da nema problem da dugogodišnjem prijatelju iznese zamerke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Ukoliko Roberto nije pokazao da zaslužuje minute mogao je makar da se nađe na klupi. Da sam bio na mestu Sorijana vratio bih se kući, uz svo poštovanje Mančinija i reprezentacije. Još nisam rekao Mančiniju svoj stav, ali nemam problema s njim. Kažem to sada i ne kajem se. Način na koji se odnosio prema njemu... Bilo bi bolje da ga nije pozvao i da je Sorijano ostao da trenira sa nama - kazao je Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading