MOŽE LI SRBIJA NA MUNDIJAL? Stanković BEZ dlake na jeziku o Piksiju!

Autor:

Sport

01.04.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se kormiral aktuelnog srpskog šampiona Dejan Stanković koji je analizirao početak kvalifikacija reprezentacije Srbije pod dirigentskom palicom novog selektora Dragana Stojkovića Piksija.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković uz ilustraciju Dragana Stojkovića Piksija

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković ocenio je prve tri utakmice Dragana Stojkovića na klupi Srbije kao veoma uspešne, jer je Piksi uspao da "unese pobednički mentalitet" među "orlove".

Piksi je pravo rešenje i odmah se vidi rukopis velikog igrača. Doneo je pobednički mentalitet, on je lider koji zna da motiviše, 100 odsto tip za selektora, jer Srbija ima jako talentovane igrače i samo je potreban neko da složi sve to kako treba. Mislim da može nešto ozbiljno da napravi, bitno je da želi to i da ima spreman projekat. Jako je tužno sve što se dešavalo u poslednje vreme sa reprezentacijom. Uvek smo imali talenat, a sada se vidi da su igrači svesni toga i puni samopouzdanja. Vidi se da svi daju srce za ekipu - izjavio je Deki za "Mocartsport", pa izneo uverenje da će meč u Lisabonu protiv Portugala odlučiti direktnog putnika u Katar iz grupe A.

RepublikaFoto: Starsport
Puna podrška Piksiju - Dejan Stanković

Sledi pauza za reprezentacije do septembra, tokom koje mi nećemo igrati Evropsko prvenstvo, a oni hoće. Važno je da naši fudbaleri do tada odigraju neke prijateljske utakmice, da bi se okupili i proveli još neko vreme zajedno i što bolje uklopili. Veliki sam optimista da možemo do situacije u kojoj to poslednje kolo donosi rasplet, mada bih naravno voleo da obezbedimo prvo mesto i pre tog gostovanja - zaključio je Dejan Stanković.

Podsetimo, "orlovi" su u prva tri susreta upisali sedam bodova, a u narednom susretu dočekuju Luksemburg u septembru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading