NAVIJAM DA ZVEZDA GUBI: Nikad ISKRENIJI Peđa Mijatović!

Autor:

Sport

31.03.2021

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Mijatović otvorio dušu.

RepublikaFoto: Starsport
Predrag Mijatović

Predrag Mijatović, bivši as Partizana, rekao je za "TV Prva" da očekuje trijumf crno-belih u predstojećem "večitom derbiju", a priznao je da navija da Crvena zvezda izgubi kada god igra, osim u evropskim mečevima.

Pratim srpski fudbal, posebno Partizan. Pratim i rezultate drugih klubova, Zvezdu i Dejana Stankovića. Naravno, želim i da Zvezda u drugim utakmicama izgubi, pa zato pratim. U Evropi, naravno, navijam za Zvezdu kada igraju protiv Milana, to je potpuno normalno – kazao je Mijatović, pa izneo očekivanja pred najveću svetkovinu srpskog fudbala.

Pobeda Partizana, neka bude minimalna. Partizan je napravio sjajnu seriju pobeda. Zvezda ima primat u srpskom fudbalu, isto kao Partizan pre nekoliko godina. Isti slučaj kao u Španiji gde se to menja, ali to je pozitivno. Želim da Partizan, ako je ikako moguće, bude prvak – rekao je Mijatović, koji je za Partizan igrao od 1990. do 1993. godine, a kasnije je tokom igračke karijere nastupao još za Valensiju, Real Madrid, Fjorentinu i Levante.

Podsećanja radi, meč Crvena zvezda-Partizan igra se 7. aprila na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading