TEŠKA VREMENA ZA ZVEZDINOG BISERA: Bolest ga ODVOJILA OD TERENA, čekaju se dodatne analize!

Autor:

Sport

31.03.2021

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Crvene zvezde Andrija Radulović je u velikim problemima, pa ga duži vremenski period ga nećemo gledati na terenu, i to verovatno do kraja sezone!

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde na meču protiv Čukaričkog

Crvena zvezda je planirala da Andriju Radulovića pošalje u Grafičar, ali je on želeo da igra seniorski fudbal u Superligi Srbije. Na kraju, mladi krilni fudbaler nije otišao nigde, već nastupa za omladinski tim crveno-belih, ali sada ga je bolest odvojila od terena.

Levonogi fudbaler najavljivan je često kao budućnost Crvene zvezde, ali se ovih dana muči sa mononukleozom.

- Imam sutra još jedan test, posle kojeg bi sve trebalo da bude dijagnostikovano. Međutim, dokotori su mi već rekli, da su gotovo sigurni da je u pitanju mononukleoza. Imam povišenu temperaturu već 15 dana, grlo mi je u haosu. Pijem neke antibiotike...- rekao je Radulović za Mozzartsport.

RepublikaFoto: Starsport

Andrija Radulović nada se da bi mogao da se nađe na terenu pre kraja sezone, ali u ovim trenucima najbitnije je da se oporavi. Lekari prepisuju antibiotike, a dodatni test će sutra pokazati konačnu dijagnozu za bisera srpskog fudbala.

Prethodnih meseci, od letnjeg prelaznog roka, govorilo se o interesovanju italijanskih i nemačkih klubova. Stizale su na stadion Rajko Mitić glasine o višemilionskim ponudama za Radulovića, ali je klub verovao da u talentovanom levonogom krilu može da dobije igrača za budućnost.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading