OTKRIVENO: Mitrović je bio u NOKDAUNU, onda mu je Piksi UPITIO OVE REČI i probudio zver u njemu!

Autor:

Sport

31.03.2021

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Stevan Dika Stojanović otkrio je kako je selektor Dragan Stojković Piksi motivisao rekordera naše reprezentacije Aleksandra Mitrovića.

RepublikaFoto: FSS
Fudbaleri Srbije

Mitrović je bio u lošoj formi proteklih meseci, u Fulamu je izgubio mesto u startnoj postavi, trener Skot Parker je praktično prestao da računa na njega, ali Piksi je probudio zver u Srbinu.

- Znam da je pre prve utakmice selektor Stojković razgovarao sa njim. Rekao mu je da ima malu minutažu, da je poslednji gol dao u oktobru prošle godine, ali da veruje u njega. Otvorilo mu se, jer dečko pošteno radi i trenira. Svi smo zadovoljni- otkriva Stojanović.

RepublikaFoto: FSS

Sportski direktor reprezentacije ističe da su zadovoljni obavljenim poslom.

- Plan za prve tri utakmice je ispunjen. Ovu protiv Azerbejdžana smo slabiji odigrali, ali bez obzira na to, važna su tri boda. Znali smo da će meč biti ovako težak, jer smo imali tri susreta u ovako kratkom periodu. Nismo imali vremena. Sve čestitike igračima što su na ovakav način izneli ciklus- rekao je Stojanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading