ZBOG KOLAROVA NISMO OTIŠLI NA EURO: Ove REČI kontroverznog ASA izazvale su ZEMLJOTRES u Srbiji!

Autor:

Sport

31.03.2021

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Intera Aleksandar Kolarov ponovo na meti kritika.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši kapiten Srbije Aleksandar Kolarov

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje Rade Bogdanović ocenio je za "Sputnjik" da je odluka Aleksandra Kolarova da ne zaigra za Srbiju u finalu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv Škotske imala veliki uticaj na eliminaciju "orlova", slabijim izvođenjem jedanaesteraca.

 Staviš u zabludu sedam dana selektora koji pravi određenu taktiku zbog tebe, a ti mu onda saopštiš da ne možeš da igraš! Na tolike milione koje si zaradio igrajući fudbal, hiljade kvadrata si više u Beogradu podigao nego Energoprojekt. Ti dođeš u situaciju da ne možeš onom Konteu da kažeš ‘Vidi, nemoj da me zoveš više, tu ću ti kosu, što si u Turskoj presadio, počupati, hoću da igram za svoju državu – rekao je Bogdanović.

Podsetimo, Kolarov je imao dogovor sa menadžerom Intera Antoniom Konteom da ne igra protiv Ostrvljanja, a kapitensku traku "orlova" od njega je preuzeo ofanzivni vezista Dušan Tadić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading