PEĐA MIJATOVIĆ O VELJINOM BUNKERU U HUMSKOJ: Dok sam ja igrao, takvih stvari nije bilo!

Autor: Republika

Sport

31.03.2021

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni fudbaler Predrag Mijatović prokomentarisao je snimke bunkera Veljka Belivuka na stadionu Partizana u Humskoj.

RepublikaFoto: Starsport
Peđa Mijatović

Legendarni fudbaler crno-belih Predrag Mijatović bio je šokiran kada je video da na stadionu u Humskoj postoji bunker, koji je koristio Velja Nevolja i njegova kriminalna grupa.

Bivši napadač Real Madrida, Valensije i Fiorentine nije mogao da veruje da se tako nešto dešava u klubu u kojem se afirmisao.

Zaista sam zatečen. Međutim, kada sam ja igrao, takve stvari nisu postojale - istakao je Mijatović u jutarnjem programu tv Prva.

On je istakao da mu nije jasno kako je došlo do toga, ali da je dobro što se situacija rešava.

- Postojale su grupe navijača, pogotovo u velikim klubovima kao Partizan. Ono što sam pročitao mi je nelogično, ne znam kako je došlo do ovakvih stvari. Te grupe koje su se spajale, razdvajale, napravile su se frakcije koje se među sobom nisu podnosile, da ne pričamo o drugim stvarima. Ali vidim da se to rešava, mislim da je to pozitivno za Partizan i za srpski fudbal - poručio je Mijatović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading