MITROGOL ODUŠEVIO SRBIJU: Najbolji strelac u istoriji OBJASNIO PROSLAVU "ORLOVA"!

Autor:

Sport

31.03.2021

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mitrović neprikosnoveni je heroj među Piksijevim momcima posle pet golova na tri meča u prvom kvalifikacionom ciklusu za Mundijal.

RepublikaFoto: Twitter/Printscreen/Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia
Aleksandar Mitrović

On je i juče protiv Azera bio presudan, postigavši dva gola, posle čega su naši reprezentativci na krajnje zanimljiv način slavili.

Sada je Mitrogol objasnio o čemu se radi.

- Imamo jednu igru koju bukvalno igra cela ekipa, igra se zove 'Mafija'. Jako je komplikovana, ali smo svi u toj igri. Tako smo se i dogovorili, da to bude način da proslavimo gol. Lep je način. Imap i bandite, advokate, detektive... Svako dobije po kartu, i onda je tu svađa, treba da se nađu banditi. Komplikovano je, kažem, dosta se i laže i jako je zanimljivo. Što nas više ima, bolje je. Igramo svako veče, posle ručka, večere, igramo je i u avionu. Igrja ej konstantno bar 20 igrača. Jako je dobro i za atmosferu i za ubijanje vremena. Izbacili smo telefone, to je više jedna 'old school' igra, što bi se reklo... Dobro je za konekciju, da se zbližimo. Atmosfera u svlačionici je fenomenalna - obelodanio je Aleksandar Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading