KOSTIĆ ZAMALO SRPSKI TRAGIČAR: Vrhunska NEOPREZNOST! As Ajntrahta bez dlake na jeziku posle VELIKE pobede u Bakuu!

Autor:

Sport

30.03.2021

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Kostić skrivio penal koji je mogao skupo da košta našu selekciju.

RepublikaFoto: Starsport
Reprezentativac Srbije Filip Kostić

Fudbaler Ajntrahta Filip Kostić umelo nije postao tragičar Srbije na gostovanju Azerbejdžanu, pošto je skrivio penal u 59. minutu, koji je realizovao Mahmudov. On je nakon pobede "orlova od 2:1 izjavio kako nije zadovoljan svojom partijom na "Olimpijskom stadionu", ali da je najvažnije da je Srbija osvojila nove bodove u grupi A kvalifikacija za Mundijal.

- Imali smo jako naporne tri utakmice, moramo da budemo zadovoljni kako smo ušli u kvalifikacije i kako se odvila situacija. Želimo da se kvalifikujemo na Mundijal - rekao je Kostić, a potom je ocenio svoju igru.

Zadovoljan sam sa prve dve utakmice, sada sam mogao mnogo bolje, ali su ovakve utakmice najteže, protiv ovakvih protivnika. Na kraju moramo da budemo zadovoljni, uspeli smo da pobedimo. Sada nam ostaje da se spremamo za utakmice u septembru. Neće biti lako, ima još mnogo da se igra.

On je opisao i način na koji je napravio penal.

– U tom trenutku nisam ni video igrača, gledao sam da što pre stignem do lopte. Kada sam se okrenuo nespretno sam reagovao. Najbitnije da smo pobedili – rekao je Kostić, kojeg je u finišu meča na terenu zamenio Andrija Živković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading