REČI SUPER AGENTA POTRESLE PLANETU: Pogrešili smo sa Holandom, Fergi zeznuo Pogbu, A IBRA ĆE DO 50-te!

Autor:

Sport

30.03.2021

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mino Raiola agent je nekih od najvećih fudbalskih zvezda na planeti, pa kada on progovori za medije, njegove reči odjekuju širom Zemlje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mino Raiola

Ništa drugačije nije bilo ni tokom razgovora sa "Atletikom", gde je govorio o sudbinama Erlinga Holanda, Pola Pogbe i Zlatana Ibrahimovića.

Počeo je od najmlađeg, za koga tvrdi da je pogrešio kada ga je odveo u Nemačku.

- Pogrešili smo sa Holandom. Neverovatno je, ali je on premašio sva naša očekivanja, pa sam možda bio premalo ambiciozan u izboru sredine. 100% sam uveren, kao i svi koji ga poznaju, da on može da ode u koj god klub poželi, mogao je već i prošle godine, ali nikada nije kasno  - iznenadio je Italijan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Erling Holand

Za stagniranje Pogbinog razvoja okrivio je legendarnog Ser Aleksa Fergusona.

- Nisam ni hteo da vodim Pogbu iz Junajteda, ali ga Fergi nije hteo. Nije verovao u njega, a posle, kada sam ga vratio, vlasnici su mi se zahvalili i rekli da sam bio u pravu. Tvrde da je Pogba potcenjen, ali iz mojih razgovora sa raznim direktorima, skautima i trenerima stičem potpuno suprotan utisak. Čak bi i moj nećak pronašao sjajan klub za Pogbu - nastavio je Raiola.

RepublikaFoto: instagram.com/sir.mufc
Raioli je kriv Ferguson za Pogbino stagniranje

Za kraj je progovorio i o onome što sledi 39-godišnjem Zlatanu.

- Ibrahimović? Ma taj će igrati do 50-te. Za sebe, mora da igra još tri do četiri godine po mojoj proceni, a može i još osam, profit ide meni, neću se žaliti - zaključio je jedan od najmoćnijih fudbalskih agenata Mino Raiola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading