BIVŠI NAPADAČ AZERBEJDŽANA ZA SRPSKI TELEGRAF: Subašić - Srbija bolja, ali ne treba nikog potceniti!

Autor:

Sport

30.03.2021

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od igrača koji posebno veže Azerbejdžan i Srbiju pred večerašnji susret je i Branimir Subašić (38), nekadašnji napadač Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Branimir Subašić

Rođeni Beograđanin je u Azerbejdžanu promenio četiri kluba - Nefči, Gabala, Hazar Lankaran i Karabag, a u periodu od 2007. do 2013. upisao je 40 nastupa, uz sedam pogodaka, u dresu reprezentacije večerašnjeg domaćina.

Osvajač Kupa Srbije 2010. sa crveno-belima u razgovoru za Srpski telegraf izneo je očekivanja pred utakmicu selekcije za koju je igrao i zemlje u kojoj je rođen.

- Ne treba nikoga potceniti, u Azerbejdžanu je smena generacija. Naša reprezentacija (Srbija) daleko je kvalitetnija i, bez sumnje, apsolutni favorit. Cenim da će se Azerbejdžan braniti i igrati na kontranapade pošto ima brze krilne fudbalere - rekao je Branimir Subašić za naš list.

On je takođe govorio o igri "orlova" pod komandom novog selektora Dragana Stojkovića.

- Piksijeva Srbije je homogena, odlična je energija, što se videlo na prva dva meča. Oduševili su me Mitrovići i Vlahović, ali posebna pohvala ide za malog Strahinju Pavlovića - zaključio je iz dalekog Bakua bivši špic koji ima privatnu firmu u gradu na obali Kaspijskog mora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading