Ko će naslediti Zidana: Dva imena u opticaju

Autor:

Sport

20.11.2017

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski sportski magazin "Don Balon" donosi senzacionalnu vest da bi Zinedina Zidana na klupi Reala mogao da zameni, niko drugi nego, Karlo Anćeloti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

List navodi da je Anćeloti ostao u kontaktu sa predsednikom Reala Florentinom Peresom, kao i da sada ozbiljno razmišlja o opciji da se vrati u špansku prestonicu.

Francuza i Italijana veže titula prvaka Evrope 2014. kada je Anćeloti bio prvi trener, a Zidan pomoćnik u Realu. Zidan je u januaru 2015. preuzeo Real posle odlaska Rafaela Benitesa i potom dve godine zaredom pokorio Evropu, a ove sezone je prvi put, od kada vodi velikana, Real u krizi.

Madriđani nakon 12 kola Primere imaju 10 bodova manje od lidera Barselone, upisali su nekoliko kikseva, pa se sve više piše o tome da Zidanu posao nije više tako siguran.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karlo Anćeloti

Tim pre što Peres nije poznat kao predsednik koji lako toleriše nešto slabije rezultate. Anćeloti se prethodnih desetak dana pominjao kao najozbiljniji kandidat da postane selektor Italije, ali je izgleda mogućnost da iskusni trener preuzme nacionalni tim sve manja..

Takođe se kao potencijalni Zidanov naslednik pominje i dugogodišnji selektor Nemačke Joakim Lev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading