FUDBALERI MISLE DA SU BOGOMDANI: Piksi kao Mateus, selektor ZAVEO RED u reprezentaciji Srbije!

Autor:

Sport

29.03.2021

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Ivica Iliev i povukao paralelu između Dragana Stojkovića Piksija i Lotara Mateusa.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Stojković Piksi, uz ilustraciju Lotara Mateusa

Ivica Iliev, bivši sportski direktor Partizana, rekao je da je Dragan Stojković Piksi uneo "šampionski duh" i "disciplinu" među reprezentativce Srbije, a činjenicu da uvek traži više od svojih izabranika uporedio je sa legendarnim Nemcem Lotarom Mateusom.

Naime, Piksi je nakon remija sa Portugalom (2:2) izjavio da nije u potpunosti zadovoljan rezultatom, iako su "orlovi" zaostajali dva gola.

E, upravo je to taj šampionski nerv koji sam pominjao. Sećam se našeg gostovanja Realu iz Madrida kad smo poraženi sa 0:1 i znam da smo mi igrači bili zadovoljni što nismo izgubili ubedljivo, a Mateus nas je gledao u čudu i objašnjavao da nikad ne možeš biti zadovoljan ako ne pobediš, bez obzira na snagu protivnika. To se vidi i iz Piksijeve izjave posle utakmice, po tome što je rekao umnogome me podsetio na slavnog Nemca - kazao je Iliev za "Novosti", pa dodao:

RepublikaFoto: Starsport
Iliev jasan - Piksi zaveo red

U stavu igrača, u njihovoj igri se vidi da ga svi igrači poštuju. Fudbaleri generalno misle da su bogomdani, ali kada se veličina kakva je Piksi pojavi u svlačionici onda je i normalno da se oni spuste na zemlju. Sve su to veliki igrači i to je neosporno, samo je potpuno drugačije kada u svlačionici imaju čoveka koga poštuju svi u svetu fudbala - jasan je Ivica Iliev.

Srbija će kvalifikacije za Svetsko prvenstvo nastaviti u utorak gostovanjem Azerbejdžanu od 18 časova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading