KVALIFIKACIJE ZA SP: Olmo u nadoknadi SPASIO očajne Špance, osmica Danaca, Kejn razbio Albance!

Autor:

Sport

28.03.2021

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 18 časova odigrana su još četiri meča drugog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje Španaca posle gola Toresa

Španci su posle šokantnog remija na svom terenu sa Grčkom bili na pragu još jednog velikog kiksa, ovoga puta u Gruziji. Ipak, tim Luisa Enrikea je na kraju nekako iščupao trijumf posle preokreta.

Gruzija je povela golom Kvarackelije krajem prvog poluvremena. Crvena furija se žestoko mučila sa nezgodnim domaćinom i to izjednačenja stigla je tek u 56. minutu Ferana Toresa.

Posle ovog gola Španija je bezuspešno napadala i pokušavala da dođe do preokreta. I kad se činilo da će ponovo odigrati nerešeno, Dani Olmo je u drugom minutu nadoknade pogodio za 2:1 i velika tri boda. Do kraja meča Gruzijci su ostali sa igračem manje, pošto je isključen Šengelija zbog oštrog faula.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Englezi su takođe opravdali ulogu favorita, ali bez velike muke. Gordi albion slavio je u Tirani protiv Albanije sa 2:0.

Engleska je povela lepim golom glavom Harija Kejna posle centaršuta Luka Šoa u 38. minutu. Konačan rezultat postavio je Mejson Maunt sredinom drugog poluvremena, a Kejn se našao u ulozi asistenta, pa je napadač Totenhema maltene sam savladao Albance.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Najubedljiviji bili su Danci, oni su u izmenjenom sastavu na svom terenu ponizili Moldaviju sa 8:0. Damsgard i Dolberg postigli su po dva gola, dok su se jednom u strelce upisalo Skov, Jensen, Striger Larsen i Ingvartsen.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Jermenija je napravila iznenađenje pobedivši na svom terenu sve lošiju reprezentaciju Islanda sa 2:0. Posle prvog poluvremena bez golova, domaćin je u nastavku preko Barsegjana i Bajramijana stigla do druge pobede u prva dva kola.

Ranije tokom dana Francuska je lako savladala Kazahstan u Astani.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading