RONALDO NA UDARU SVOJIH ZEMLJAKA: Portugalci BESNI na Kristijana, evo šta mu ZAMERAJU!

Autor:

Sport

28.03.2021

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo je u završnici meča sa Srbijom bacio kapitensku traku i napustio teren, revoltiran odlukom sudije da ne prizna njegov pogodak.

RepublikaFoto: Starsport
Nije mogao da se smiri... Kristijano Ronaldo

Ronaldov potez osudili su i njegovi zemljaci. Bivši portugalski internacionalac Fernando Meira koji je i sam imao prilike da igra protiv Srbije 2009. godine, smatra da je Ronaldov potez bio pogrešan.

Ronaldova reakcija na sudijsku nepravdu je prirodna, ali je neprihvatljivo da se kapiten nacionalnog tima tako ponaša. On ne sme da baci kapitensku traku na zemlju i krene u svlačionicu dok utakmica još traje - kazao je za Rekord Meira.

Dodaje Meira da razume Ronaldovu reakciju, ali smatra da mora da nauči da kontroliše svoj karakter.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

To je neprihvatljivo za fudbalera  koji ima značaj kao što on ima za ekipu. Razumem njegovu frustraciju, slažem se sa njim jer je bio gol, sudija donesi odluku u trenutku bez pomoći VAR tehnologije. Ronaldo mora da bude primer - zaključio je Meira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovan T

28.03.2021 14:58

Fudbalske veličine ne reaguju kao što je reagovao ronaldo pred kraj utakmice, a i za vreme utakmice prave zalihu golova, pa ga onda ni jedna sudijska greška ne može uzdrmati. Koliko je Srbija puta oštećena od sudija, pa niko nije bacao traku i napuštao teren pre karaja

natenaku

30.03.2021 21:01

@Jovan T - pre kraja, dve sekunde, idi begaj bacena traka na licitaciji sada je 122 000 €