IBRA POTPISUJE: Sve je dogovoreno, Zlatanu godinu dana i NEREALNA PLATA!

Autor:

Sport

28.03.2021

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatan Ibrahimović možda ima 39 godina, ali i dalje igra na veoma visokom nivou.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović i na sledećem će ugovoru zarađivati preko 10 milona evra po sezoni!

Kako navode pojedini italijanski mediji Paolo Maldini i njegovi najbliži saradnici doneli su odluku koja glasi: Ibra ostaje, dobiće novi ugovor!

Velike dileme oko želje čelnika Rosonera nije ni bilo, pitanje se postavljalo samo da li će slavni klub biti u mogućnosti da ispuni finansijske zahteve Mina Rajole. Dobri izgledi da se Milan vrati u Ligu šampiona, kao i nepobitan osećaj da ovaj sastav Stefana Piolija suštinski zavisi od Ibre, očito su bili presudni za konačnu odluku da 39-godišnjem napadaču bude ponuđen nastavak saradnje na još godinu dana.

Razume se, tu je i više nego zadovoljavajući učinak kojim je Zlatan vukao Milan u dosadašnjem delu sezone - 17 golova i dve asistencije na 23 utakmice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Činjenica da je Ibrahimović sposoban da i dalje igra na vrhunskom nivou dala je argumente Minu Rajoli da značajno poveća njegovu cenu. Tako se spekuliše da će za novi jednogodišnji ugovor Šveđanin dobiti čak 10.500.000 evra.

Po trenutnom ugovoru Ibra zarađuje 7.000.000 i na desetom je mestu najplaćenijih igrača Serije A. Po novom bi skočio na drugo mesto, odmah iza Kristijana Ronalda.

Da li je Zlatan Ibrahimović ustvari besmrtan? Sa njim ništa nije nerealno...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading