MOŽE LI PIKSI TO DA ISKORISTI?! NA DESNOM BEKU PORTUGALA 18-GODIŠNJAK, nastup protiv Srbije audicija za velikane!

Autor:

Sport

27.03.2021

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nunjo Mendeš bez sumnje će biti jedan od najboljih desnih bekova na planeti jednog dana, ali taj dan nije danas, kada Srbija i Portugal ukrštaju oružije u borbi za plasman na Svetsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nunjo Mendeš u akciji (desno)

Ovaj defanzivac Sportinga debitovao je za nacionalnu selekciju prošle nedelje protiv Azerbejdžana u pobedi od 1:0, pa bi posle dobrog performansa i protiv Srbije mogao da zauzme jedno od krilnih mesta u odbrani ekipe Fernanda Santoša.

Momak oko koga Real Madrid i Mančester junajted bukvalno ratuju takođe će imati svojevrsnu priliku da se dobrim performansom istakne kao prioritet za ovaj dvojac, kao i mnoge druge evropske velikane.

Njegov trener i legenda portugalskog fudbala Žorž Žezus svojevremeno je pričao o tome kako je Mendeš najveći talenat u portugalskom fudbalu, pa postoji razloga i za strah u taboru Srbije, ali možda Piksi može da nađe pravo rešenje, pa da Srbija iskoristi neiskustvo ovog jedva punoletnog defanzivca.

RepublikaFoto: Starsport
Hoće li Santoš dati Mendešu da startuje protiv Srbije?

Iako je za Sporting debitovao tek u junu, munjevitom brzinom napreduje, pa je gotovo "sigurica" da napušta Sporting ovog leta.

RepublikaFoto: Starsport
Može li Piksi da iskoristi neiskustvo Mendeša?

Na 20 nastupa ove sezone ima i po gol i asistenciju, dok mu je vrednost procenjena na 25.000.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading