ORLOVI, HRABRO! Kako protiv Portugala? Piksi poslao MOĆNU poruku naciji pred duel sa evropskim prvakom!

Autor:

Sport

26.03.2021

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi i centarfor Aleksandar Mitrović najavili okršaj sa Portugalcima.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi rekao je na konferenciji za medije pred meč sa Portugalom da veruje u trijumf svojih izabranika protiv aktuelnog evropskog šampiona, pod uslovom da se isprave greške iz minulog okršaja od pre godinu i po dana.

- Tačno je da smo u poslednja dva susreta izgubili ovde u Beogradu od Portugala. Učinićemo sve da to prekinemo, neće biti lako, ali ja verujem u to. To je možda i najbolja ekipa u Evropi koju veoma cenimo i poštujemo. Verujemo da imamo kvalitet da se suprotstavimo - kazao je Piksi, pa dodao:

- Veoma je važno kad startujete pobedom i to smo uspeli protiv Irske u teškom meču. Psihološki, da, to može da znači pozitivni mir, ali mi više ne razmišljamo o njima, već o Portugalu. Potpuno nov protivnik i totalno drugačija igra. Stalno potenciram na kolektivnom duhu i mislim da je snaga jedne ekipe u tome. Mislim da naši igrači veruju u tu snagu i sutra ćemo pokazati sve što možemo kako bismo kao grupa odgovorili na izazov kakav se zove Portugal - optimističan je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading