SRBIJA IMA ŠPIJUNA U PORTUGALU: "Orlovi" dobili Santošovu postavu "na tacni"!

Autor:

Sport

25.03.2021

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Portugalu se krije tajno oružije reprezentacije Srbije.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Direktno sa Ronaldovog ostrva, u kamp "Orlova" stižu poverljive informacije

Sa Ronaldovog ostrva (Madeira), glas do Srbije. Razgovetan, ubedljiv, kao da čovek (Predrag Jokanović, bivši internacionalac u portugalskom prvenstvu), nema apsolutno ni najmanju dilemu kome će Fernando Santoš, selektor evropskog prvaka, da ukaže poverenje, od prvog minuta, u susretu sa reprezentacijiom Srbije. Vreme nije za gubljenje...

- Golman Antoni Lopes, desni bek Kanselo, levo osamnaestogodišnji Nuno Mendeš, štoperi Ze Fonte i Ruben Dijas, u veznom redu Danilo, Serđo Olivera i Bruno Fernandeš, napred Žo Feliks, Ronaldo i Bernardo Silva. Smem da potpišem - kaže Jokanović za Sport Klub.

O selektoru Portugala Fernandu Santošu na startu ne krije mišljenje.

- Santoš uživa u takvim ishodima, ponekad mi se, kad ga slušam, učini da mu je 1:0 sladje nego 6:0. Sve sam vam rekao - nastavlja Jokanović.

Naravno, mogli su oni jače i bolje, ali zašto nisu?

- Moglo je bolje, bar tri gola razlike, no, azerbejdžanski golman je branio izvanredno, on je kriv što Portugalci nisu ostvarili ubedljiviju pobedu. Selektor Santoš je, ipak, zadovoljan, usput i uveren da će Azerbejdžanci otkinuti bod ili bodove nekom od favorita - smatra on.

RepublikaFoto: Starsport
Srbija - Portugal

Jasno je da Santoš poštuje Srbiju.

- I uopšte ljude sa prostora bivše Jugoslavije, pošto je i sarađivao sa određenim brojem fudbalera, Jasmin Velić, svojevremeno prvotimac sarajevskog Željezničara je, recimo, bio njegov igrač u Amadori, kasnije se nalazio i u ulozi pomoćnika u stručnom štabu dok su radili u grčkim klubovima - dodaje Jokanović.

Za kraj je otkrio Piksiju plan kako da savlada favorizovanog rivala.

- Moraćemo, bogami, da kaznimo i najmanju grešku, iskoristimo činjenicu da oba portugalska beka vole da se ubacuju… I, pre svih, neutrališemo Ronalda, koji će, tvrdim, biti u središtu napada - predočio je Predrag Jokanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading