(VIDEO) PITALI SMO BEOGRAĐANE KOJI JE NAJLEPŠI LOB NA "MARAKANI": Oni nisu imali DILEMU, oduševio ih gol sa POLA TERENA!

Autor:

Sport

25.03.2021

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija nadigrala Irsku, a centarfor Fulama nas je podsetio na neke nezaboravne momente viđene na stadionu Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport/Republika
Foto: ilustracije

Fudbaleri Srbije savladali su Republiku Irsku na startu kvalifikacija za Mundijal u Kataru, a glavni utisak sa stadiona "Rajko Mitić" je fenomenalan udarac napadača "orlova" Aleksandra Mitrovića.

Mitar je odličnim lob udarcem matirao golmana ostrvske selekcije za 2:1 u 68. minutu susreta, a mi smo sproveli anketu među Beograđanima koji su dobili zadatak da izaberu najlepši gol koji je, na sličan način, viđen na našem najvećem stadionu.

U konkurenciji su bili golovi Marka Marina, bivšeg kapitena Crvene zvezde, zatim Luke Stojanovića iz perioda dok je branio boje Čukaričkog, legendarnog Dijega Maradone, Bojana Đorđića, kao i Aleksandra Mitrovića.

Pogotke možete pogledati u videu.

 

Odgovori petoro naših sugrađana gotovo da ne ostavljaju dilemu. Čak njih troje je glasalo za Stojanovića koji je sa pola terena iznenadio kapitena Crvene zvezde Milana Borjana

 

- Moram reći drugi, zato što postoji nešto lepo kod takvih pogodaka, iz daljine, kada igrač uhvati golmana nespremnog - jasan je Radovan Zorkić, koji je pohvalio izdanje "orlova" i komandu selektora Dragana Stojkovića Piksija.

RepublikaFoto: Starsport/Republika
Oduševljen potezom Stojanovića - Radovan Zorkić

- Mitrovićev gol je definitivno najlepši. Ipak, Republika Irska je igrala bez sedmorice važnih igrača, pa smo mogli i bolje. Ipak, generalno je bilo dobro - smatra Aleksandar Katanić.

RepublikaFoto: Starsport/Republika
Oduševio ga Mitar, ali ne i "orlovi" - Aleksandar Katanić

Devojke, Marta Jovanović i Jana Katalina, takođe su fascinirane potezom Luke Stojanovića.

- Definitivno drugi gol, sa toliko preciznošću, iz te udaljenosti, neverovatno - rekla je Marta, na šta se nadovezala Jana:

- Slažem se, jedan od golova za koje nikad ne bih rekla da će uspeti, ali je lopta završila u mreži - reči su Jane Kataline.

RepublikaFoto: Starsport/Republika
Jana i Marta

Petar Jovanović se odlučio za majstoriju slavnog Dijega Maradone koja je na noge podigla celu "Marakanu".

- Broj tri, to je Maradona. Sjajno je driblao i pogodio "preko glave" čuvara mreže - rekao je Petar Jovanović.

RepublikaFoto: Starsport/Republika
Petar Jovanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading