DUPLA POBEDA NAD IRCIMA: Piksi rešio GORUĆI PROBLEM, Srbija dobila ogromno POJAČANJE za nastavak kvalifikacija!

Autor:

Sport

25.03.2021

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi već na debiju pokazao da ima petlju, a priznanje mu je odao i reprezentativac Milan gajić.

RepublikaFoto: Starsport
Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Fudbalska javnost poslednjih meseci je stavljala znak pitanja uz poziciju desnog beka u reprezentaciji Srbije, a novi selektor Dragan Stojković Piksi je gorući problem rešio sa defanzivcem Crvene zvezde Milanom Gajićem.

Zlatni orlić sa Novog Zelanda je šest godina po osvajanju svetske titule dobio šansu da od prvog minuta nosi dres A tima, a nakon preokreta protiv Republike Irske (3:2) zahvalio se Piksiju na ukazanom poverenju i najavio još dobrih igara.

- Uvežbavali smo sve ovo dva dana pre utakmice, kada smo se okupili, tako da se nisam iznenadio kada sam video sastav. Znao sam koji će tim igrati. Presrećan sam zbog debija u A reprezentaciji i zbog ove prelepe pobede - poručio je Gajić, pa dodao:

Cilj koji smo zacrtali pred početak smo i ostvarili, a to je pobeda. Na momente je bilo teško, ali znali smo da je uvak tako na početku kvalifikacija, pogotovo su ovde mečevi sa Ircima uvek zanimljivi. Postigli smo tri prelepa gola, kontrolisali veći deo utakmice i prezadovoljan sam novim početkom.

RepublikaFoto: Starsport
Nova Piksijeva uzdanica - Milan Gajić

Ostrvljani su ostavili dobar utisak na asa aktuelnog srpskog šampiona, naročito imajući u vidu da su na "Marakanu" stigli desetkovani.

Kvalitetan su tim, igraju sa dosta duela, na mnogo dugih lopti... Sve je moguće, a takvom scenariju se potajno nadamo - zaključio je Milan Gajić.

Podsetimo, Srbija kvalifikacije nastavlja u subotu kada joj na noge dolazi Portugal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading