61.000.000 EVRA U HUMSKOJ! "Grobari" u DELIRIJUMU, Iliev saopštio SJAJNU VEST!

Autor:

Sport

25.03.2021

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se nekadašnji centarfor, a sada funkcioner Partizana Ivica Iliev.

RepublikaFoto: Starsport
Ivica Iliev

Bivši sportski direktor Partizana Ivica Iliev još uvek je aktivan u klubu iz Humske, a kako je istakao zaslužan je za prodaju fudbalera u visini od čak 61 milion evra, zbog čega su finansije crno-belih stabilne u jeku krize.

Znam da i dan-danas ima onih koji mi se smeju, ali rekao bih da su ili zlonamerni ili neupućeni. Razumem da je na početku bilo onih koji su sumnjali u moj rad, međutim, ako vas neko godinama demantuje i u više navrata pokaže da ume da radi, a vi mu se i dalje smejete, onda je problem u vama. Ja ću svakako nastaviti da radim svoj posao najbolje što umem, iako nemam zvaničnu funkciju. Kad sam odlazio sa mesta sportskog direktora, rečeno je da sam tu do izbora novog. A pošto taj novi još nije došao... - poručio je Iliev za "Informer", pa dodao:

Nisam navikao da o meni neko govori lepo, čak i kad se dešavaju lepe stvari. Znam kako sam radio i šta sam doneo klubu. Ta suma od 60.970.000 evra nije iznenađenje. Da se razumemo, nisam radio sam, sve je bilo u dogovoru sa predsednikom i generalnim sekretarom. Posledica je da je Partizan danas finansijski stabilan i da dug kluba nije uvećan, uprkos problemima koje je izazvala pandemija.

Na kraju razgovora, bivši napadač je otkrio da budžet Partizana mora da se popuni ili prodajom igrača, ili pak igranjem Evrope.

Kako mislite da namaknemo budžet od 15.000.000 evra godišnje? Tu spadaju plate zaposlenih, fudbalera, rešavanje tekućih problema. Mi nemamo novac od ulaznica. Sad nema publike na stadionu, čak i da kad bi se igralo pred gledaocima, bez evropskih mečeva naš prihod od ulaznica je maltene nepostojeći. Nemamo ni sponzore koji bi mogli da nam daju neki ozbiljni novac. Dakle, živimo uglavnom od transfera - zaključio je Ivica Iliev, koji se zvanično povukao sa funkcije sportskog direktora u martu 2019. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading