POTRES U ARAPSKOM SVETU: Vladan Milojević je UDARNA VEST!

Autor:

Sport

24.03.2021

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata sudbina srpskog trenera Vladana Milojevića.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević

Srpski stručnjak Vladan Milojević napustio je Al Ahli iZ Džede zbog neizmirenih obaveza, prenosi tamošnji "Okaz".

Naime, klub Srbinu duguje tri plate, on je svakako bio na izlaznim vratima zbog slabih rezultata (tek 7. na tabeli), pa je rastanak bio neminovan. Miloje je otišao iz Džede uoči reprezentativne pauze, a još tada je objavljeno da najverovatnije više neće trenirati AL Ahli.

Postoje velike šanse da Vladan Milojević nastavi karijeru u arapskom svetu, preciznije Emiratima, pošto se vezuje za Al Ain. Podsećanja radi, on je postigao velike uspehe sa Crvenom zvezdom sa kojom je izborio dva vezana plasmana u Ligu šampiona, uz dve titule u Superligi Srbije. Ipak, u Džedi mu nije išlo... 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Realno

24.03.2021 10:28

Mislim da ceo arapski svet samo o ovome prica...Kazu da su emiri u depresiji, tako da nase manekenke za vikend nemaju kud...

sisoko

24.03.2021 12:31

Ocekivano. Previse se ovaj lazni maestro i zadrzao tamo. Nema u Arapiji Kokezinih sudija,to je problem. Nazad u Cukaricki!