OGLASIO SE I NEPRIJATELJ: Selektor Irske NIJE BIRAO REČI pred okršaj sa "Orlovima"!

Autor:

Sport

23.03.2021

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiven Keni, selektor Irske, koja če Draganu Stojkoviću predstavljati prvi test na klupi Srbije, izneo je svoje mišljenje pred duel "Orlova" i njegovih pulena u našoj prestonici.

RepublikaFoto: Starsport
Da li će neiskusni Irci biti lak plen za "Orlove" na Piksijevom debiju?

Talentovana je Srbija, kako kaže, ali je uveren u pobedu u Beogradu.

Srbija je izuzetno talentovana ekipa, što se videlo u nekim njihovim utakmicama. Očigledno, pobedili su Rusiju sa 5:0 i igrali dobro... Naša ambicija je da pobedimo, kao u svakoj drugoj utakmici, nećemo se orjentisati na odbranu - rekao je Keni novinarima u svojoj domovini.

Reprezentacije Srbije i Irske igraće sutra, 24. marta, od 20.45 sata, utakmicu prvog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Starsport
Piksi će prvi put od preuzimanja selektorske funkcije biti na klupi sutra protiv Iraca

Dok su Kenijevi planovi za "Orlove" ostali tajna, jedna stvar što nije je činjenica da njegovom timu nedostaje iskustvo.

Nedostaje nam iskustvo na ključnim pozicijama, ali imamo mnogo talenta i nadam se da možemo da igramo dobro kako bismo ostvarili rezultat koji nam je potreban - dodao je Keni na kraju konferencije za štampu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

24.03.2021 12:16

Kakav neprijatelj? Irci su veliki prijatelji Srbije...