EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO - EVO KO MENJA KOKEZU NA ČELU FSS: Potpuno neočekivana ROKADA na Terazijama 35!

Autor:

Sport

22.03.2021

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić najbliži Terazijama 35. Ako ode iz kluba, Stanković dolazi na njegovo mesto, a Milojević na klupu crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Doskorašnji predsednik FSS Slaviša Kokeza

Tektonski potres zadesiće srpski fudbal nakon što je Slaviša Kokeza podneo ostavku na mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije! Prema saznanjima Srpskog telegrafa, najbliži da ga nasledi u fotelji na Terazijama 35 je aktuelni generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

To bi automatski povuklo i rokadu u Ljutice Bogdana, pa bi na Terzino mesto prešao aktuelni šef struke kluba Dejan Stanković jer crveno-beli žele da ga, svakako, zadrže posle osvajanja četvrte titule u nizu, koja je na pomolu.

POVRATAK NA STARO

Tu pretumbacijama nije kraj jer bi na upražnjenu klupu Zvezde došao Vladan Milojević, koji se, po svoj prilici, rastao sa saudijskim El Ahlijem i već je u nedelju uveče doleteo u Srbiju.

Slaviša: Odlazim zbog mira reprezentacije!

Sada već bivši predsednik FSS Slaviša Kokeza poručio je da je podneo ostavku da bi, pre svega, reprezentacija imala mira u borbi za plasman na Svetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

- Povlačim se sa funkcije da reprezentaciji omogućim neophodan mir. Spreman sam za novu borbu u kojoj ću sve učiniti da demantujem napade na moje ime i ličnost - istakao je Kokeza, koji je poslednjih nedelja dovođen u vezu sa kriminalnim radnjama grupe oko Veljka Belivuka poznatijeg kao Velja Nevolja.

Ako Terzić bude izabran na mesto predsednika FSS, on bi se vratio na čelo srpskog fudbala, na kojem ne bio od jula 2006. do marta 2008. godine. Međutim, njegovim odlaskom i dobitkom za srpsku kuću fudbala Zvezda ne bi ispaštala. Čim je Vladan Milojević u nedelju uveče viđen na aerodromu u Saudijskoj Arabiji, postalo je jasno da je njegova epizoda u El Ahliju završena. Prema informacijama našeg lista od ljudi bliskih Miloju, on se više neće vraćati u Džedu. Tako je postala izgledna opcija o kojoj se dugo priča - da se vrati u Srbiju, a kako je Dragan Stojković Piksi u međuvremenu postao selektor "orlova", ostala je samo teza da će nazad na Marakanu.

RepublikaFoto: Starsport
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić

NAGRADA ZA USPEHE

Kokezinim povlačenjem i idejom da se Terzić preseli u FSS, povratak Milojevića na mesto uspeha, za koji lobira uže rukovodstvo nekadašnjeg evropskog i svetskog prvaka, još je realniji. Tim pre što je Miloje sa Zvezdom osvojio dve titule nacionalnog prvaka u nizu, igrao dve grupne faze Lige šampiona, kao i šesnaestinu finala Lige Evrope.

Međutim, to ne znači da bi Stanković ostao kratkih rukava, naprotiv. On bi usponom na mesto generalnog direktora bio nagrađen za uspehe sa crveno-belima, pa i to što umalo nije izbacio Milan u šesnaestini finala Lige Evrope.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
milovan

23.03.2021 20:38

Otisao Kokeza,a dosao Terzic.!!?? I koja je razlika.??? Neposten jedan,neposten drugi. Ako se misli napredovati,onda se svi moraju promeniti,ali sa novim ljudima.U srpskim klubovima i savezu nema postenih. Samo od nule i potpuno novim ljudima koji su radili u inostranstvi.Takvi imaju pare i nece krasti kao ovi.

Smederevac

24.03.2021 12:43

Lepo reče Željko Pantić da će Vučića urušiti njegovi biseri...Kokeza,Djenova,Bogdanov,Velja i uništavanje Partizana ,lažne zvezdine titule i sada lice sa poternice Terzić...