TOŠIĆ SE VRAĆA U PARTIZAN? Bivši reprezentativac Srbije POTVRDIO KONTAKT sa crno-belima!

Autor:

Sport

22.03.2021

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Zoran Tošić je neočekivano ostao bez angažmana pošto je njegov dosadašnji klub Tajdžo Juande ugašen. Nekadašnji prvotimac Partizana je progovorio o mogućem povratku u Humsku.

RepublikaFoto: Tanjug
Zoran Tošić u dresu Partizana

Bivši reprezentativac Srbije je februara 2020. godine iz Partizana otišao u Kinu, baš u vreme kada je tamo harao koronavirus.

- Poslednje što znam je da se klub ugasio. U Kini je specifična situacija jer mnogi klubovi koji su u prethodni sezonama ime kompanije u sklopu imena kluba, morali su da menjaju ime kluba. Velika većina klubova je morala to da uradi. Gazda kluba je i vlasnik te kompanije kako se klub zvao i pretpostavljam da je to razlog što više nije imao razloga da finansira i više ulaže u fudbal. Nisam imao više kontakata i poziva, čekao sam da vidim šta će se desiti. Samo su mi javili da se klub gasi i da sam slobodan igrač- rekao je Tošić za B92.net.

Naravno, on će potraživati dugovanja koja su ostala prema njemu od strane Tajdžo Juandea.

- Advokat me je posavetovao da postoji FIFA fondacija koja se bavi tim slučajevima kada igrači ostanu bez kluba u slučaju gašenja kluba. FIFA fondacija može da pokrije to, ali je to proces koji će da traje. Sve sam prepustio advokatima i videćemo u kom smeru će sve da ide.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Sledeće pitanje se logično nameće, a tiče se daljih planova za nastavak karijere.

- Do kraja nedelje, do 26. marta je krajnji rok za sve igrače koji su registrovani u Kini. I sada kada sam zvanično slobodan igrač. Moći ću da vidim da li će se pojaviti neka druga opcija u ovoj nedelji. Ukoliko ne, treniraću, biću spreman za leto i videćemo šta će ono doneti- rekao je Tošić i pojasnio:

Iako možda nije toliko realno, odmah je u srpskoj javnosti počelo da se šuška – da li je opcija povratak u Partizan?

- Poznato je da sam u Partizanu bio godinama, imao dobar odnos i sa trenerom i upravom. Oni guraju odlično i nadam se da će nastaviti tim tempom. Poznato je i da imaju velika dugovanja prema meni, stalno smo u kontaktu i pokušavamo da nađemo rešenje za to pitanje. Nismo otvarali te teme vezane za moj povratak, ali videćemo šta će se dešavati na leto- zaključio je Tošić za B92.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading