RADE BOGDANOVIĆ ŽESTOKO OPLEO PO MILIVOJEVIĆU I MATIĆU: Uvređene dive, ne igrate za Kokezu NEGO za Srbiju!

Autor:

Sport

22.03.2021

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši reprezentativac Srbije Rade Bogdanović uputio je teške reči prema Luki Milivojeviću i Nemanji Matiću.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Rade Bogdanović

Milivojević i Matić su se oprostili od nacionalnog dresa, a obojica su uputili teške reči prema FSS-u i njegovom rukovodstvu.

Bogdanoviću se posebno nisu dopale Milivojevićeve reči.

Kakav bezobrazluk Luke Milivojevića, dečko… Njemu niko nije objasnio da ne igraš ti za Kokezu, prijatelju ti nosiš dres Srbije. Što ti igraš za reprezentaciju? Njemu je ponos i najveća čast da igra za Srbiju, ali po njegovim pravilima. Budi iskren do kraja, nemoj da imaš ručnu. Hoćeš, pa nećeš, uvređene i sujetne dive i on i Matić - rekao je Bogdanović za Nova.rs.

Bogdanović ističe da igrači ne bi smeli da imaju tu vrstu autonomije odlučivanja.

- Dečko, pozvan si da igraš, ko će da te vodi i pod kojim uslovima, ne bi baš trebalo ti o tome da razmišljaš. Bez obzira na statove samog vrha FSS - kaže bivši igrač Atletiko Madrida.

RepublikaFoto: Starsport

Poručio je sadašnjim reprezentativcima da se ugledaju na novog selektora, Dragana Stojkovića.

- Kad je Piksi igrao u Japanu, nije propustio nijednu utakmicu reprezentacije, a treba putovati odande i vratiti se, plus vremenska razlika. E, momci, samo nek vam kaže koliku je avionsku kilometražu imao igrajući za reprezentaciju. Oni – privatni avioni, neće ni da spavaju u hotelu posle, odmah se vraćaju u klub, a pritom nula od igre i doprinosa po čemu ih pamtimo u dresu Srbije - u svom stilu će Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Titov_vojnik

22.03.2021 14:59

nikad nisu dobro igrali u reprezentaciji