NA MARAKANI PUCA OD RANOG JUTRA: U defanzivnom bedemu šampiona Srbije DOLAZI DO DRASTIČNIH PROMENA!

Autor:

Sport

21.03.2021

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se čeka zaključak transfer-sage koja se razvlači sada već duže od godinu dana sa Aleksandrom Dragovićem, navijače Zvezde brine drugi problem u odbrani njihovog tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hoće li Nemanja Milunović dobiti novi ugovor na Marakani?

"Delije" su bez sumnje sa oduševljenjem dočekali vesti da je Aleksandar Dragović definitivno u pregovorima sa crveno-belima, i to dubokim, ali šta će biti sa odbranom šampiona Srbije kada i ako on potpiše?

Iako je Miloš Degenek ime koje je prvo na ustima većine kada se pitaju ko je najbolji štoper Crvene zvezde, igra Nemanje Milunovića ove sezone rasčistila je bilo kakve sumnje o tome da li ovaj 32-godišnjak i dalje može da nastupa na najvišem nivou.

RepublikaFoto: Starsport
Popularni "Deda" postigao je čak 8 golova na 77 utakmica u dresu šampiona Srbije

Odigrao je od dolaska na Marakanu čak 77 mečeva i postigao osam golova za Zvezdu, ponovni odlazak u inostranstvo ga ne zanima, pa je logičan splet okolnosti da produži saradnju sa klubom, ali mu uprava, barem za sada, još uvek nije ponudila novi ugovor!

Nemanji Milunoviću ugovor ističe za samo tri meseca, a produžetak saradnje je u jednom trenutku delovao kao gotova stvar između tri stranke.

Što se tiče Milunovića, on ostaje u Zvezdi. Nametnuo se kao lider kluba i potpisaćemo novi ugovor - rekao je Terzić u decembru tokom brifinga sa novinarima.

- Pričali smo sa Milunovićem pre mesec dana, pa i jutros. Posle treninga dolazi kod mene u kancelariju, nesporna je želja obe strane da nastavimo. Razgovaraćemo sa agentom i tu ne bi trebalo da bude išta sporno, ostaće dugo da igra u Zvezdi... - ponovio je generalni direktor Zvezde na početku priprema.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić već je dva puta najavio produžetak saradnje sa Milunovićem

Ipak, od tada i dalje nije bilo pregovora, a ako je verovati izvorima iz "Monda", kamen spoticanja u preliminarnim razgovorima bila je dužina ugovora. 

RepublikaFoto: Starsport
Hoće li tandem Milunović - Degenek ostati na okupu čak iako Dragović potpiše?

Hoće li sledeće sezone štoperski tandem crveno-belih biti potpuno izmenjen, i da li će "Deda" dobiti nagradu za sjajnu sezonu u dresu Zvezde? Videćemo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading