PONOVO ĆE OSVANUTI NA NASLOVNIM STRANAMA: Miha želeo da RASTURI celu svlačionicu!

Autor:

Sport

20.03.2021

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski strateg Siniša Mihajlović opet je udarna vest u Italiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trener Bolonje Siniša Mihajlović

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović rekao je, posle preokreta Bolonje protiv Krotonea, da bi "u nekim drugim vremenima razlupao pola svlačionice.

Podsetimo, Bolonjezi su na poluvremenu gubili sa 2:0, ali su onda napravili preokret i upisali nova tri boda u Seriji A.

Bili smo užasni u prvom poluvremenu, ali smo u drugom promenili sistem, uveli nove igrače i pokrenuli preokret. Rekao sam igračima u poluvremenu da je bitno da postignemo jedan gol i da ukoliko to uradimo, da ćemo moći i do pobede. Bio sam u pravu. Pokazali smo karakter, igrali briljantno u drugom poluvremenu. Na kraju smo mogli da trijumfujemo i ubedljivije - ističe Mihajlović.

Srbina su upitali da li je bio ljut tokom velikog odmora.

U nekim prošlim vremenima razlupao bih celu svlačionicu. Sada sam odlučio da se usredsredim na ponos i dostojanstvo igrača. Govorio sam im o tome, zato što smatram nemogućim da ne stvorimo nijednu šansu protiv poslednje ekipe u ligi, uz dužno poštovanje prema Krotoneu - zaključio je Miha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading