ZVEZDIN PREOKRET PROTIV MLADOSTI: Lučanci poveli na "Marakani", pa RAZLJUTILI šampiona!

Autor:

Sport

20.03.2021

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branilac titule slavio na krilima Milunovića i Pavkova.

RepublikaFoto: Starsport
Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov na meču protiv Mladosti

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Mladost na stadionu "Rajko Mitić" u 28. kolu Superlige Srbije rezultatom 4:1 (3:1) , posle preokreta.

Fenomenalnih desetak minuta fudbala viđeno je u završnici prvog poluvremena na našem najvećem stadionu. Lučanci su stigli prvi do gola, nakon odličnog trka Jovanovića koji je majstorski lobovao Milana Borjana u 34. minutu u situaciji "1 na 1".

Kada se činilo da se aktuelni srpski šampion muči, probudio se defanzivac Nemanja Milunović. U svom stilu je zatresao mrežu Mladosti u 39, a samo 60-ak sekundi kasnije Gelor Kanga je bio precizan za 2:1. Blickrig Zvezde kompletirao je Milan Pavkov u 45. minutu, čime je domaćin praktično slomio otpor gostujućeg sastava.

Novu "trojku" crveno-belih potvrdio je talentovani vezista Veljko Nikolić u 52. minutu, nakon čega je značajno opao ritam utakmice, pa su igrači oba tima čekali poslednji sudijski zvižduk.

Zvezda nije idealno započela meč, ali su izabranici trenera Dejana Stankovića još jednom pokazali kvalitet iz prekida, kao i strpljenje protiv odbrane Mladosti koja se sve do 39. minuta organizovano branila, ali je potom popustila.

Zvezda je tako odgovorila Partizanu, koji je ranije u subotu lako izašao na kraj sa "fenjerašem" Bačkom, pa se vratila na devet bodova viška u odnosu na "večitog rivala" na superligaškoj tabeli. Sada sledi reprezentativna pauza i prilika da se momci iz Ljutice Bogdana dobro odmore nakon velikih izazova tokom prolećnog dela prvenstva.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading