MITROVIĆ U NEMILOSTI: Ovo je ČISTA DISKRIMINACIJA, ne daju nam da igramo za Srbiju!

Autor:

Sport

19.03.2021

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Stefan Mitrović i dalje ne zna da li će moći da igra za "orlove" u predstojećim kvalifikacijama zbog pravila o karantinu u Francuskoj.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Mitrović je otkrio da Francuzi svojim igračima dozvoljavaju da predstave "trikolore".

Kapiten Strazbura je za Informer.rs rekao da željno čeka odluku, ali da zna koju bi reč upotrebio ako im zabrane.

- Verujte mi da se ništa još ne zna! Sa nestrpljenjem očekujemo odluku i ako nam ne dopuste da odemo i da igramo za reprezentaciju, ne znam kako bih to nazvao osim - diskriminacija!- jasan je Mitrović.

On je nastavio u dahu:

RepublikaFoto: Starsport

- Francuzi svoje igrače uredno puštaju da igraju svoje utakmice van granica zemlje i da ne bude obavezan karantin, dok nama ostalima to ne dozvoljavaju! Velika prašina se digla oko ovog slučaja, očekujem i nadam se da će uslovi biti isti za sve! Uskoro će biti doneta konačna odluka- rekao je Mitrović.

U istom problemu se nalaze i Predrag Rajković i Mihailo Ristić. Oni takođe nastupaju za francuske klubove i pod upitnikom su za mečeve "orlova".

Direktor reprezentacije, Stevan "Dika" Stojanović rekao je, međutim, da je ubeđen da će selektor moći da računa na njih.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading