PIKSIJEV "PRVI PIK" O SVOJIM IDOLIMA: Dušan Tadić U DOSADA NEVIĐENOM SVETLU, srpski superstar bi stopama Ronalda, Zizua i Ronaldinja!

Autor:

Sport

19.03.2021

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković Piksi novi je selektor Srbije, a uz njega doćiće i određene promene. Dok mnogi strahuju za svoje mesto među "Orlovima" jedan čovek zasigurno ne mora da brine, pa je u susret saradnji sa novim selektorom Dušan Tadić otkrio do sada neviđenu stranu svoje ličnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Tadić

Dušan Tadić je u intervjuu za sajt FIFA govorio o predstojećim kvalifikacijama za SP 2022. Protivnici Srbije za prvo i drugo mesto biće Portugalija, Republika Irska, Luksemburg i Azerbejdžan.

- Grupa je teška. Portugalci imaju sjajnu ekipu i biće nam najteži protivnici. Igrali smo skoro protiv Iraca i znamo da su solidna ekipa. Luksemburg i Azerbejdžan imaju određeni kvalitet, tako da ćemo morati da damo sve od sebe i budemo na visini zadatka kako bismo se plasirani na Mondijal u Kataru - počeo je Tadić.

As "Orlova" igrao je na planetarnom šampionatu 2018. u Rusiji.

- Igranjem na SP ostvario sam san iz detinjstva, što je pretpostavljam, slučaj sa većinom igrača. Kad sam gledao utakmice kao dečak zamišljao sam kao da ću jednog dana biti akter takvih mečeva - smatra zvezda Ajaksa.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Tadić

Na pitanje ko mu je bio uzor od učesnika najvećeg fudbalskog takmičenja Tadić je odgovorio:

- Voleo sam da gledam Zinedina Zidana. Brazilac Ronaldo bio je takođe fenomenalan, uticao je na mene, kao i Ronaldinjo. To su tri igrača koja najviše volim - zaključio je Dušan Tadić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading