ZDRAVSTVENO STANJE U CRVENOJ ZVEZDI SVE BOLJE: Ozdravio i Mitar Mrkela!

Autor:

Sport

19.03.2021

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti dočekale su čelnike i fudbalere Crvene zvezde jutros, pošto se sportski direktor kluba potpuno oporavio od koronavirusa.

RepublikaFoto: Starsport
Ozdravio je Mitar Mrkela (levo)

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je javnost da je sportski direktor kluba Mitar Mrkela dobio negativan nalaz na korona virus.

Vest o njegovom povratku svi su dočekali sa velikom radošću. Mrkela je pozitivan test dobio kada je naš tim igrao dvomeč Lige Evrope sa Milanom. Naš sportski direktor se tokom borbe sa koronom osećao dobro i pod budnim okom lekara je uspeo da pobedi koronu, a od danas nastavlja sa redovnim obavezama u klubu.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Mitar Mrkela

U Zvezdi trenutno pozitivan na korona virus je prvotimac Seku Sanogo, kome želimo uspešan oporavak i  što brži povratak na teren.

Podsećamo da Crvena zvezda vodi računa o svim merama koje je propisala Vlada Republike Srbije, ali i brine o zdravlju kako fudbalera, tako i svih zaposlenih u klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading