BUM SA OSTRVA: Rivali iz Liverpula U KLINČU OKO SRBINA, majstor iz Bundeslige MOŽE DA BIRA IZMEĐU "KARAMELA" I "REDSA"!

Autor:

Sport

19.03.2021

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni srpski napadač jedan je od najboljih u nemačkoj eliti ove sezone, a ako tako nastavi, na leto bi mogao da postane deo sastava nekog od giganata sa Ostrva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop i Karlo Anćeloti obojica su zagrizli za sjajnog Srbina iz Bundeslige!

Kako prenose fudbalski mediji, Saša Kalajdžić na meti je Evertona i Liverpula!

Džin srpskog porekla, koji je pre neki dan odlučio da ipak neće obući dres Srbije, već će postati reprezentativac Austrije, ove sezone u dresu Štutgarta ima 13 golova na 24 utakmice, pa nimalo ne čudi što ovaj dva metra visok 23-godišnjak intrigira timove iz Premijer lige.

U Liverpulu već godinama računaju na Divoka Origija kada god Roberto Firmino nije u mogućnosti da startuje, ali bi Belgijanac na leto mogao da pređe u Vulverhempton, pa Klop uveliko traži rešenja, a gde bolje da ih potraži nego u svojoj domovini?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Saša Kalajdžić

Tamo je imao i šta da nađe, i to još u timu poput Štutgarta, koji ne raspolaže finansijskim mogućnostima da zadrži Kalajdžića, pa bi na leto ne "Enfildu" mogao da zaigra još jedan sjajni Srbin.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ukoliko Origi napusti Liverpul, Kalajdžića Klop vidi kao idealno rešenje?

Sa druge strane grada, Karlo Anćelosti nikako da pronađe pravi recept sa Evertonom, pa u mešavinu sa Rišarilsonom i Kalvert-Levinom planira da ubaci malo arome sa naših prostora.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Da li Kalver-Levin, Rišarilson i Kalajdžić mogu da koegzistiraju u napadu Evertona?

Potpuno drugačiji stil mogao bi da prija Evertonu, pošto bi sa Kalajdžićem mogli da se vrate igri kakva je bila dok je među "karamelama" gospodario Romelu Lukaku.

Kalajdžić je na Transfermarktu procenjen na 7.000.000 evra, ali ga Štutgart posle ovakve sezone definitivno neće pustiti za tu cenu, pa je realnije očekivati cifru bližu 20.000.000 ukoliko se klubovi iz Liverpula odluče za njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading