(FOTO, VIDEO) ZAGREB GOREO, MAMIĆ VILENEO: Horde navijača slavile sa fudbalerima Dinama u jeku pandemije, a osuđeni predsednik napravio performans!

Autor:

Sport

19.03.2021

09:15 >> 09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Dinama iz Zagreba napravili su možda i najveći uspeh u istoriji kluba izbacivanjem Totenhema iz Lige Evrope (3:0 u dvomeču), pa je u prestonici Hrvatske slavlje sinoć bilo žestoko, iako je pandemija koronavirusa i dalje u punom jeku.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Zagreb je sinoć goreo posle velike pobede Dinama

Od svlačionice, preko centra Zagreba, pa sve do statue "Gospe od Međugorija", navijači, igrači i uprava Dinama slavili su kao da nema sutra prolazak u najboljih osam Lige Evrope svog kluba.

Počnimo od svlačionice, gde se sinoć tokom slavlja pojavio Zoran Mamić, osuđeni i bivši trener kluba koji je ostavku podneo neposredno pred meč sa "pevcima".

 

 

Pevalo se i pilo, kao što to obično ide, ali je njegov brat, Zdravko Mamić, takođe osuđen zbog malverzacija u klubu na preko četiri godine zatvora, potpuno zbunio perfomansom ispred "Gopse" od Međugorija".

Ako sam osobno i svi ljudi u Dinamovoj organizaciji morao proći ovu kalvariju da bi svi koji vole Dinamo ovo doživili u... Posted by Zdravko Mamić on Thursday, 18 March 2021

On je sa kamerom otišao da se pomoli pred ovu statuu, pa je potom na Fejsbuku okačio svojevrsnu odbranu posle optužbi na račun njega i Zorana.

Nisu sa nebuloznim ponašanjem Hrvati stali tu, već su ozloglašeni navijači Dinama, "Bed blu bojsima", izašli na ulice u stotinama, ako ne i hiljadama, čime su višestruko povećali rizik od širenja koronavirusa u prestonici Hrvatske.

Goreo je Zagreb, ali kakve će biti posledice posle velikog evropskog podviga "Modrih"?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading