(VIDEO) MURINJO ŠOKIRAO POSLE BOLNOG PORAZA: Portugalac ULETEO u svlačionicu Dinama...

Autor:

Sport

18.03.2021

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo bio je razočaran posle eliminacije njegovog tima iz Lige Evrope, ali to ga nije sprečilo da napravi gest o kome bruji fudbalska Evropa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoze Murinjo

Dinamo je slavio u Zagrebu sa 3:0 het-trikom Mislava Oršića i izbacio Totenhem iz Lige Evrope.

Posle utakmice, Murinjo je otišao u svlačionicu Dinama, čestitao im je na pobedi i aplaudirao...

 

 

- Ako zanemarimo poslednjih nekoliko minuta u drugom produžetku, gde smo pokušali da postignemo gol i prođemo dalje, tokom regularnih 90 minuta i u prvom produžetku postojao je samo jedan timu. Borili su se do poslednje kapi znoja, na kraju su i plakali od sreće. A moji igrači? Nisu izgledali kao da se igra važan meč. Ako za bilo koga od njih to nije bilo važno, za mene jeste. Zbog poštovanja koje imam prema svojoj karijeri i svom poslu, svaki meč je važan. Za svakog navijača Totenhema svaki meč je važan. Posle svega, nije dovoljno reći da se osećam tužno. Ono što osećam je mnogo više od tuge. Upravo sam izašao iz svlačionice Dinama gde sam otišao da pohvalim njihove momke. Oni su imali sve, mi nismo imali stav. Ponavljam, osećam se više nego tužno- rekao je razočarani Žoze Murinjo na konferenciji posle meča.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading