PORTUGAL OSLABLJEN DOLAZI NA MEGDAN SRBIJI: Šampion Evrope u VELIKOM PROBLEMU!

Autor:

Sport

16.03.2021

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Portugala protiv Srbije u Beogradu, u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, neće igrati u najjačem sastavu.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa jednog od prethodnih duela Srbije i Portugala

Prvi golman Portugala Rui Patrisio doživeo je povredu glave na utakmici Premijer lige između Vulverhemptona i Liverpula.

On je posle sudara sa saigračem Konorom Koudijem ostao nepomično da leži na travi Molinoa. Pomoć mu se ukazivala više od deset minuta posle čega je na nosilima i uz kiseonim iznet sa terena.

Patrisio je svestan, a trener Vulvsa Nuno Espirito Santo rekao da se njegov golman seća svega što se desilo, kao i da ga izvesno čeka pauza.

On će tako najverovatnije propustiti meč sa Srbijom koji je na programu 27. marta na stadionu Rajko Mitić.

Ipak, to nisu jedine brige za Portugalce.Takođe, imaju Portigalci još briga. Zbog koronavirusa doneta je odluka da klubovi Premijer lige mogu da zabrane reprezentativcima Portugala da igraju za državni tim, pa se ostaje da vidi da li će klubovi to da iskoriste.

Ukoliko se to dogodi Portugal bi put Beorada mogao bez Nelsona Semeda, Rubena Dijaša, Žoaa Kansela, Žoaa Mutinja, Bernanda Silve, Bruna Fernandeša, Rubena Neveša, Pedra Neta, Dijoga Žote..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading