HRVAT NA METI: Čovek koji je poznat po GAŽENJU Pavkova partijao, pa se našao na udaru Nemaca!

Autor:

Sport

16.03.2021

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski reprezentativac Marinn Pongračić nalazi se na udaru nemačkih medija.

RepublikaFoto: Starsport
Duel Pongračića i Stojiljkovića na meču Zvezda Salcburg

Pongračić je srpskoj javnosti najpoznatiji po tome što je u revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona između Salcburga i Crvene zvezde namerno zgazio Milana Pavkova.

To je, ispostaviće se, bio jedan od prelomnih trenutaka Zvezdinog čudesnog ulaska u Ligu šampiona.

Pongračić je ovog puta u centru pažnje nemačke javnosti. Fudbaler Volfsburga je prošle nedelje bio na zabavi i tako je prekršio epidemiološka pravila koja su uspostavljena povodom koronavirusa.

I pored toga on se našao u prvoj postavi za vikend na utakmici protiv Šalkea, kao i Džon Bruks koji se takođe nalazio na spornom partiju. Ova odluka trenera Volfsburga iznervirala je nemačke medije, koji smatraju da je dvojac trebalo da bude kažnjen i posluži kao primer svima drugima.

Da, Bruks i Pongračić se u tom trenutku nisu poneli previše pametno, ali niko im ne može ništa zameriti. Objasnili su nam da su bili na spomenutoj zabavi, nekoliko puta su nakon toga bili testirani i bili su negativni. Klub ih je kaznio i to je dovoljno - rekao je trener Volfsburga Oliver Glasner.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading