KLOP OČAJAN: Čovek koji je doneo Liverpulu Ligu šampiona NAPUŠTA ENFILD, praviće "Redsima" problem u ligi!

Autor:

Sport

15.03.2021

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problemi za Jirgena Klopa samo se gomilaju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop i njegov Liverpul tonu u sve veće i veće beznađe...

Ne samo da je Liverpul već ostao bez titule u Premijer ligi, nego bi uskoro mogao da ostane bez nekoliko ključnih karika.

Već smo vam pisali o nezadovoljstvu Mohameda Salaha i njegovom "flertovanju" sa Realom i Barsom, ali sada sa "Enfilda" dolaze nove loše vesti za fanove "redsa" - i Divok Origi na korak je od prelaska u tabor rivala iz Premijer lige!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Divok Origi

Heroj čiji su golovi Liverpulu i doneli ušati trofej nije se naigrao ove sezone, kao ni ranijih godina, pa je konačno odlučio da je najbolji potez za njegov napredak odlazak iz kluba.

Neće mu Klop stajati na putu, već će mu omogućiti transfer u preferirani klub, ako je suditi vestima sa Ostrtva, taj klub je Vulverhempton.

Odličnu saradnju imaju uprave ova dva kluba, prošlog leta Diogo Žota otišao je u suprotnom pravcu, pa bi sada Origi mogao da završi na "Molinjuu", prenosi "Dejli Mejl".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žota (sredina) je letos stigao u Liverpul iz Vulvsa, a sada bi Origi mogao u suprotnom pravcu

Vrednost mu je procenjena na 16 miliona evra, ali kada se pogleda statistika ove sezone (9 mečeva, nijedan gol), realno je da bi Vulvsi mogli i bolje od toga da prođu.

Na kraju krajeva, oni traže samo rotacionu opciju, pošto će Raul Himenez sledeće sezone ponovo biti u sastavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading