(FOTO) REČI KOJE BOLE: Partizan se oprostio od Đuričića POTRESNOM PORUKOM - pozdravi ekipu!

Autor:

Sport

15.03.2021

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni bubnjar Dragoljub Đuričić preminuo je u 69. godini života, a od njega se oprostio Partizan, čiji je bio vatreni navijač.

RepublikaFoto: youtube.com/ BC Partizan TV

Đuričić na promociji Partizana

Đuričić je bio redovan posetilac Partizanovih mečeva u svim sportovima, od fudbalskih i košarkaških, do vaterpolo duela, a nekada je i sam aktivno davao podršku udaranjem bubnjeva.

Muzičar je bio i deo promotivnih aktivnosti kluba i uskakao je da svojom harizmom i umećem da doprinos da se pojedini spektakli uveličaju, pa je tako imao nastupe i na vaterpolo mečevima crno-belih za pomoć vaterpolo timu Partizana, bio je deo spektakla u Pioniru u sklopu akcije "Grobari za nas", kada su legende Partizana igrale košarkaški meč u Pioniru.

Crno-beli su se oprostili od Đuričića potresnom porukom...

- Tvoja ljubav prema Partizanu bila je jaka kao svaki udar bubnja ! Koliko je on bio tvoj život toliko su bile crno-bele boje! Počivaj u miru naš prijatelju i pozdravi ekipu! Dragoljub Đuričić, 10.2.1953-15.3.2021. - piše u objavi Partizana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading