SERGEJ OSTVARIO SAN: Milinković-Savić KONAČNO oblači dres VELIKANA za 70.000.000 evra!

Autor:

Sport

15.03.2021

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as Sergej Milinković-Savić pred potpisom karijere.

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić na pragu je prelaska u Real Madrid za obeštećenje od 70 miliona evra, prenosi "Don Balon".

Vezista Lacija bi trebalo da stigne u prestonicu Španije kao zamena za vremešnog hrvatskog asa Luku Modrića, koji će uskoro proslaviti 36. rođendan, a isti izvor prenosi da je na dovođenju Srbina insistirao menadžer "galaktikosa" Zinedin Zidan, a da je posao već aminovao i Florentino Perez.

Podsetimo, Sergej je u više navrata isticao da od malena sanja da obuče dres Madriđana, a čini se da snovi polako postaju realnost.

Ukoliko se pisanje "Don Balona" ispostavi kao istinito, popularni SMS će se u Realu pridružiti saigraču iz reprezentacije Srbije Luki Joviću koji prolećnu sezonu igra na pozajmici u Ajntrahtu iz Frankfurta.

Sergej Milinković-Savić (26) je na "Olimpiku" od 2015. godine kada je došao iz Genka, pre toga je igrao za Vojvodinu, a u sezoni 2018/2019 proglašen je za najboljeg veznog igrača Serije A. Sada je pred transferom karijere...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading