(VIDEO) POLUVREME KARIJERE ZA POBEDU FIORENTINE: Vlahovićev het-trik za 45 minuta, o trećem golu će BRUJATI planeta!

Autor:

Sport

13.03.2021

17:57 >> 18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fiorentine savladali su u gostima Benevento sa 4:1 u okviru 27. kola Serije A. Glavni akter meča bio je srpski napadač Dušan Vlahović koji je postigao het-trik u prvom poluvremenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović

Vlahović je tako odigrao verovatno najbolje poluvreme u dosadašnjoj karijeri.

Sve je krenulo već u 8. minutu kada je bivši napadač Partizana rutinski iskoristio asistenciju Kaseresa. Srbin do novog gola stiže u 26. minutu.

 

 

Posle jedne gužve u šesnaestercu Beneventa Vlahović je bio najsnalažljiviji, pa se lepo snašao i pogodio za 2:0.

 

 

Ipak, daleko najlepši momenat dogodio se u prvom minutu nadoknade prvog poluvremena. Vlahović se sjajno zagradio na 40-ak metara od gola domaćina, a onda je krenuo u solo-prodor i magičnim udarcem iz velike daljine savladoa nemoćnog Montipa koji je paradom samo ulepšao ovaj evrogol srpskog napadača.

 

 

U nastavku nije bilo toliko zanimljivo, ali oba tima su stigla do gola. Prvo je Jonica smanjio na 3:1, a konačnih 4:1 postavio je Ejserik. 

Dušan Vlahović je sa ova tri gola stigao do brojke od 12 pogodaka u Seriji A ove sezone i trenutno se nalazi u TOP 10 strelaca italijanskog prvenstva. Drugi Srbin iz Fiorentine odigrao je svih 90 minuta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading