EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Borjan Zvezdin do KRAJA karijere!

Autor:

Sport

12.03.2021

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Borjan (33), kapiten i golman Crvene zvezde, potpisaće uskoro novi ugovor sa crveno-belima, prema kojem će ostati na Marakani do kraja karijere, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Starsport
Na Marakani do kraja karijere... Milan Borjan

Saradnja šampiona Srbije i reprezentativca Kanade ističe 30. juna 2023, do njegovog 35. rođendana, a kako su čuvari mreže kao vino, što momak rođen u Kninu i dokazuje bravurama na golu, rukovodstvo nekadašnjeg evropskog i svetskog prvaka ima puno poverenje u njega i spremno je da ga zadrži dok ne okači rukavice o klin.

- Milan je jedan od najzaslužnijih za uspehe Zvezde, posebno u evropskim takmičenjima. U više navrata je spasao ekipu, kao protiv Krasnodara, Kopenhagena, Genta, pa i sada protiv Milana. On dokazuje kvalitet iz dana u dan, ovo samo dokazuje koliko poverenje imaju u Borjana - kaže izvor našeg lista blizak klubu iz Ljutice Bogdana.

Borjan je u Zvezdu došao 24. jula 2017, kao slobodan igrač iz bugarskog Ludogoreca, i odmah postao prvi izbor na golu. Tri i po godine kasnije Kanađanin srpskog porekla može da se pohvali da je sa crveno-belima stigao do četiri uzastopna plasmana u evropska takmičenja, po dva puta u Ligu šampiona i Ligu Evrope, a u oba navrata je prošao grupu u drugom po snazi evropskom takmičenju.

Milan je sa 52 utakmice postao fudbaler sa najviše mečeva u evropskim takmičenjima u istoriji šampiona Srbije, pretekavši Vladimira Petrovića Pižona, četvrtu Zvezdinu zvezdu. Takođe, Borjan je učestvovao i u tri uzastopna osvajanja titule šampiona Srbije, a blizu je i četvrtog trofeja u nizu pošto njegovi saigrači i on imaju devet bodova više od Partizana.

Poslednja velika nagrada za Milana Borjana stigla je pre nedelju dana kada je proglašen za najboljeg sportistu Sportskog društva Crvena zvezda u 2020.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nebojsa

17.03.2021 09:24

Nije to nista neocekivano! Za bolje i nije, da bude rezerva ne isplati se, da je mator - mator je! Koliko samo ima mladih potencijalno odlicnih i boljih golmana koji su tek na pocetku karijere, sta ce im ovaj penzos celavi!