DUŠAN TADIĆ RAZJAREN: Ubeđivanje Srbina nije uspelo, RAIOLA ODVEO SVOG KLIJENTA U NEMAČKU!

Autor:

Sport

12.03.2021

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je srpski superstar Dušan Tadić dao sve od sebe kako bi vunderkinda ubedio da ostane u Ajaksu, Brajan Brobi ipak je poslušao svog agenta Mina Raiolu, pa će napustiti klub.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tandem Tadić-Brobi ipak neće imati priliku da zavlada Holandijom

Ajaksove crne slutnje su se danas i zvanično potvrdile. Lajpcig je službeno potvrdio da će od sledeće sezone biti jači za talentovanog holandskog napadača Barajana Brobija (19).

Nemački klub je sa Brobijem potpisao ugovor na četiri godine, a on stiže kao slobodan igrač pošto je odbio produžetak saradnje u Amsterdamu.

U Holandiji su se nadali da će Brobi promeniti mišljenje i pristati da ostane još koju godinu u klubu koji ga je napravio, ali je on po savetu agenta Mina Rajole sačekao istek ugovora i odlazi besplatno. Naravno, kontroverzni agent nije radio besplatno i od Lajpciga će da naplati masnu proviziju što im je završio ovako dobar posao bez obeštećenja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Iako je Srbin dao sve od sebe da ga ubedi da ostane, Brobijev agent ubedio ga je da ode

Fudbalska javnost u Holandiji smatra Brobija najtalentovanijim centarforom kojeg je Ajaksova škola izbacila u prvi tim još od vremena Patrika Klajverta. Kopljanici su polagali velike nade u njega ali je igrač više verovao agentu Rajoli.

U Lajpcigu zadovoljno trljaju ruke jer su dobili izuzetno talentovanog momka za džabe. Rajola ga je nudio i Dortmundu kao zamenu za svog drugog klijenta Erlinga Halnada, ali su u Borusiji rekli da nemaju nameru da prodaju Norvežanina pre 2022. godine, prenosi "Mozzartsport".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mino Raiola još jednom je odneo pobedu u ratu za ono što želi za svog klijenta

Interesantno je da je Lajpcig izubio Halanda baš zbog Rajole koji ga je usmerio ka Borusiji Dortmund. Očekivalo se da Norvežanin iz Salcburga pređe u redove ’velikog brata’ Lajpciga, ali je Rajola igrača odveo u Borusiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading