POKER ZVEZDE NA "MARAKANI": Katai DVOSTRUKI strelac, pogađali Pavkov i Vukanović, crveno-beli ISPRAŠILI Mačvu za PLUS 9!

Autor:

Sport

11.03.2021

20:06 >> 20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda lako sa Šapčanima, ponovo devet poena viška u odnosu na Partizan u prvenstvu Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje fudbalera Crvene zvezde Aleksandra Kataija na meču protiv Mačve

Fudbaleri Crvene zvezde rutinski su nadigrali Mačvu u odloženom meču 22. kola Superlige Srbije na stadionu "Rajko Mitić" rezultatom 4:0 (2:0).

Crveno-beli su pitanje pobednika rešili već u prvom poluvremenu, golovima Kataija i Pavkova, a trijumf je potvrđen sa još dva gola u završnici (Vukanović i ponovo Katai).

Na taj način, izabranici trenera Dejana Stankovića "odlepili" su se na plus devet u odnosu na drugoplasirani Partizan na superligaškoj tabeli.

Katai je "otvorio" Šapčane odličnim udarcem sa leve strane, kada je desnom nogom pogodio suprotan ugao gola gostiju.

Prednost aktuelnog šampiona Srbije duplirao je Milan Pavkov u 24. minutu. Mirko Ivanić je preciznom dijagonalom pronašao Gajića na desnom boku, on je centrirao u sredinu, a gorostas iz Begeja je sa ivice kaznenog prostora bio nepogrešiv.

Domaći tim nije želeo da popusti. Kontrolisali su u potpunosti stvari na terenu, a samo se postavljalo pitanje sa koliko golova će ispratiti goste u grad na Savi.

Igrao se 79. minut kada je Vukanović povisio na 4:0, a potom je Katai u 87. svojim drugim pogotkom postavio konačan rezultat.

Crvena zvezda naredni meč igra u ponedeljak kada gostuje Voždovcu na krovu u Zaplanjskoj ulici, dok Mačva ide na noge TSC-u.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading