PARTIZAN IGRA ATOMSKI FUDBAL: Crno-beli uništili Voždovac za plasman u polufinale Kupa Srbije!

Autor:

Sport

11.03.2021

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Partizan je u četvrtfinalnom duelu deklasirao Voždovac u Humskoj sa 4:0.

Crno-beli su tako upisali 16. trijumf u nizu u svim takmičenjima, čime je Stanojević izjednačio svoj rekord iz prvog mandata u Humskoj.

Partizan je od samog starta krenuo silovito ka golu Voždovca. Marković je u drugom minutu susreta promašio neverovatnu priliku.

Usledile su ogromne šanse Holendera i Asana posle fantastičnih dodavanja Bibrasa Natha, a golman Voždovac se istakao sa nekoliko dobrih odbrana.

Partizan je poveo u 24. minutu, Jojić je izveo korner, Asano je šutirao, njegov udarac je bio izblokiran, a Šćekić se našao na pravom mestu da pogodi za 1:0.

Nije se tu zaustavljao Parni valjak. Crno-beli su igrali prelep fudbal i maltene u svakom napadu su pretili golmanu Kruniću. Osam minuta kasnije bilo je 2:0. Jojić je ponovo perfektno izveo korner, a Vujačić je prezicnim udarcem glavom poslao loptu u mrežu.

Imao je domaćin još pregršt prilika, ali se na poluvreme otišlo sa 2:0.

Znao je Aleksandar Stanojević da njegovi izabranici imaju veliku prednost i da su dva koraka ispred protivnika, ali to nije bio znak da sme da dođe do opuštanja, jer su Voždovčani u više navrata bili opasni.

Ipak, nije se dugo čekalo do Partizanovog trećeg gola. Već u 56. minutu je Takuma Asano uradio ono što nije uspeo tokom prvih 45 minuta i pogodio za velikih 3:0.

Samo dva minuta kasnije smo videli BIbrasa Natha u odličnoj prilici, kada je natrčao na odbitak i pogodio iz neposredne blizine za vođsvo od 4:0, a to je ujedno bio i konačan rezultat.

Usledio je veliki broj izmena na obe strane, ali golova do kraja nije bilo. Sejduba Suma je mogao da povisi na 5:0, pa je to Krunić odbranio, a i Vučić je sa polovine terena pogodio prečku.

Na kraju zaslužena pobeda Partizana koji izgleda zastrašujuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading