TITULA, PA PRODAJA: "Nerazurima" se smeška promena vlasništva, U GRAD MODE STIŽU ARAPSKE MILIJARDE!

Autor:

Sport

11.03.2021

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nerazuri" laganim tempom kaskaju ka tituli u Seriji A, nadaju se da do kraja neće morati da nagaze na pedalu, a pošto znamo da para uvek na paru ide, iliti u ovom slučaju uspeh na uspeh, Inter bi uskoro mogao da dobije nove, basnoslovno bogate vlasnike.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Intera u kratkom roku mogli bi da osvoje titulu, pa da dobiju nove vlasnike!

"Neroazuri" nastavljaju potragu za novim investitorom, deluju da su pregovori sa BC Partners grupom stali. 

Kineski vlasnici Intera potražuju milijardu evra za prodaju svog kluba, dok engleska grupa nudi 880 miliona evra. Suning je već morao da proda 25 procenata svog poslovanja kući, te sa novim novcem mogu da potražuju i bolju cenu.

Ipak po pisanju italijanskih, ali i engleskih medija pojavila se nova zainteresovana grupa.

 

Radi se o PIF fondu, poznatiji kao Javni investicioni fond Saudijske Arabije. Ovaj fond jeste jedan od najbogatijih na svetu, nalazi se po patronatom kraljevske porodice sa procenjenim bogatstvom od 347 milijardi evra. 

PIF se već određeni period dovodio u vezu sa preuzimanjem Njukasla, Majk Ešli je i prihvatio ponudu, ali je ista kasnije povučena od strane fonda zbog finansijskih nedaća koja je pandemija donela. Sada su navodno zainteresovani da kupe paket akcija Intera u visini od 30 procenata, za sada su bolje kotirani nego BC Partners. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hoće li biti mesta za Kolarova pod novim režimom?

Engleska javnost je bila negativno nastrojena ka uplivu novca kraljevske porodice, videćemo kako će Italijani reagovati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading