MIHAJLOVIĆ NAPUŠTA BOLONJU? Vraća se Siniša! Srbin uzdiže posrnulog italijanskog giganta!

Autor:

Sport

10.03.2021

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mihajlović mogao bi da napusti Bolonju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Siniša Mihajlović

Mihajlović sedi na klupi tima sa stadiona Renato Dal'Ara od 2019. godine.

Ipak, rastanak bi mogao da usledi na kraju tekuće sezone, a za srpskog stručnjaka se interesuje njegov bivši klub Sampdorija.

Mihajlović je u Đenovi proveo dve veoma uspešne sezone posle čega je preuzeo Milan, a predsednik kluba Masimo Ferero ima veliku želju da ga ponovo vidi na klupi.

Trenutno Sampdoriju vodi iskusni Klaudijo Ranijeri, ali su pregovori o novom ugovoru daleko od realizacije. Ranijeri traži veću platu, dok mu Ferero nudi manju od trenutne, pa je za očekivati da na kraju sezone šampion Premijer lige sa Lesterom napusti klupu Sampdorije.

Ipak, postoje dve prepreke za Mihajlovićev povratak na stadion Luiđi Ferara. Prva je njegov ugovor sa Bolonjom koji traje do 2023. godine, a druga je ogromna plata koju ima srpski stručnjak i koja iznosi 2.000.000 evra. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Masimo Ferero

Italijanski mediji prenose da su odnosi Mihajlovića sa upravom Bolonje zahladneli. Rukovodstvo je očekivalo bolje rezultate od Srbina, a Miha je sa druge strane očekivao daleko veću podršku tokom prelaznih rokova.

Prvi čovek Sampdorije će probati ovo da iskoristi i privoli Mihu nazad u Đenovu, a ostaje nam da sačekamo leto i vidimo da li će mu to poći za rukom.

Tim iz Đenove je nekada žario i palio evropskim fudbalom, a najveći uspeh imali su kada su u sezoni 1989/90 osvojili Kup pobednika kupova. Dve godine kasnije poraženi su u finalu Kupa šampiona. Ipak, poslednjih godina Samdorija je daleko od nekadašnjih rezultata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading