STANOJEVIĆ OTKRIO ONO ŠTO GROBARI ŽELE DA ČUJU: Evo kakvo je stanje sa Bajbekom!

Autor:

Sport

10.03.2021

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u četvrtak igraju protiv Voždovca meč četvrtfinala Kupa Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Trener Partizana Aleksandar Stanojević govorio je za medije pred duel sa ekipom Jovana Damjanovića.

Najavio je da će Partizan igrati u najjačem sastavu, a otkrio je i kakvo je stanje sa Žanom Kristofom Bajbekom.

- Nije ovo utakmica za igrače sa manjom minutažom. Igraćemo u najboljem sastavu. Raspored je zgusnut, a meč eliminacionog karaktera, vrlo smo obazrivi i zato nećemo ništa kalkulisati. U prvenstvu možemo, već imamo ideju da u narednom kolu sa Zlatiborom odomorim između trojice i petorice igrača, ali protiv Voždovca će izaći najbolji. Ne kalkulišemo ništa. Kup je idealna prilika za naš najbolji sastav, a Bajbek trenutno nije u njemu. Zavisi od njega kad će postizati golove. Voleo bih da uđe u formu, ali prvo mora da dođe do ekipe. Sigurno neće početi utakmicu - rekao je Stanojević.

Ekipa Voždovca igra veoma loše na startu drugog dela sezone.

Možda deluje da će biti laka utakmica, ali je eliminaciona. Oni nemaju šta, a mi možemo mnogo da izgubimo. Iako smo jesenas pobedili na krovu Tržnog centra „Stadion“ 2:0, bilo nam je teško, podsećam da smo prethodni put kod kuće izgubili od Voždovca 1:2. Gosti imaju kadrovskih problema, ali će izaći rasterećeno, za razliku od nas.

RepublikaFoto: www.partizan.rs

Za kraj Stanojević se dotakao i potencijalnog duela sa Crvenom zvezdom u završnici Kupa Srbije.

Možda oni ili mi ispadnemo dotad. Kup je specifično takmičenje, nikad ne znate, jedna utakmica je na programu. Možete da budete bolji, da vam protivnik šutne jednom na gol i pobedi vas. Ili da vas izbaci na penale. Zato smo ih i vežbali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading